Tshirt

Gildan Premium Cotton T-Shirt

Artikelcode: 105.09
Leveranciers code: 4100

Gewicht: 185 gms/m²
Materiaal: 100% voorgekrompen Jersey katoen • Sports Grey 90% Katoen, 10% Polyester.

Omschrijving: Wat ons betreft hét nummer 1 T-shirt! Het T-shirt is speciaal ontwikkeld voor de Europese markt wat resulteert in een perfecte pasvorm .Het is gemaakt van fijngeweven katoen, heeft een lekkere stofdikte en er is een uitgebreide keuze aan kleuren.

Polo

B&C Piqué Polo Safran

Artikelcode: 549.42
Leveranciers code: Safran

Gewicht: 180 gms/m²
Materiaal: 100% ringgesponnen katoen ( Ash: 99% katoen / 1% Polyester/ Heather Grey 90% katoen / 10% Viscose)

Omschrijving: Wat ons betreft dé nummer 1 polo! De polo heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en heeft een goede moderne pasvorm. De polo is gemaakt van fijngeweven katoen, heeft een lekkere stofdikte en er is een uitgebreide keuze aan kleuren.

Hooded Sweater

Just Hoods – College Hoodie

Artikelcode: JH001
Leveranciers code: JH001

Gewicht: 280 gms/m²
Materiaal: 80% katoen , 20% polyester

Omschrijving: Onze best verkochte hooded sweater, en dat heeft meerdere redenen! De sweater heeft een erg goede prijs-kwaliteit verhouding en is beschikbaar in meer dan 50 kleuren. De sweater is gemaakt van 80% katoen en 20% polyester, en dat is uitzonderlijk in deze prijsklasse. Bij vele andere merken kom je in deze prijsklasse terecht op een mixkwaliteit van 50% katoen en 50% polyester en dat resulteert wat ons betreft in een minder fijn draagcomfort. Een sweater moet goed en comfortabel zitten zodat je hem écht met plezier draagt en wat dat betreft ben je met de College Hoodie van Just Hoods bij het juiste adres.