Rechtstreeks op textiel

Voor het machinaal borduren van uw kleding bent u bij Utrecht Promotions aan het juiste adres. Borduren geeft een exclusieve uitstraling aan uw kleding en is zeer duurzaam. Doordat wij alleen werken met polyester borduurgaren blijven deze kleurecht en krimpen deze niet tijdens het wassen of drogen.

Eigenschappen

  • wasbaar tot 95° C
  • overstrijkbaar
  • briljante wasechte kleuren
  • droogtrommel bestendig
  • zeer duurzaam

Toepassingen
Polo’s, sweaters, blouses, werkkleding, badtextiel, caps, mutsen.

Prijs

Bij machinaal borduren is de prijs afhankelijk van het aantal steken die in het borduursel verwerkt zitten, wij kunnen dit pas goed bepalen wanneer we het artwork hebben geïmporteerd in onze software. Wat bij de prijsbepaling tevens belangrijk is, is het gewenste aantal, want hoe hoger de aantallen, hoe groter het voordeel!

Vult u het onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op om een vrijblijvende op maat gemaakte offerte uit te brengen.

Geborduurde emblemen

Borduuremblemen kunnen we importeren en daarom aanbieden tegen zeer scherpe prijzen. Hier geldt een minimale afname van 50 stuks. De levertijd is daarbij is maximaal 4 weken. Het voordeel van een borduurembleem is dat er bij de productie geen vectorafbeelding voor aangeleverd hoeft te worden en dat er geen kosten berekend worden voor het aanmaken van een borduurprogramma. Indien gewenst kunnen we de borduuremblemen laten voorzien van een “heatseal backing” zodat deze makkelijk op ieder moment zelf door u op de textiel te strijken zijn.

Toepassingen
T-shirts, polo’s, sweaters, blouses, werkkleding, badtextiel, caps, mutsen.

Prijs
Bij geborduurde badges is de prijs afhankelijk van het aantal steken die in de badge verwerkt zitten, of er gebruikt gemaakt wordt van de techniek “lasercut” en of er op de achterzijde een “heatseal backing” moet komen. Wat bij de prijsbepaling tevens belangrijk is, is het gewenste aantal, want hoe hoger de aantallen, hoe groter het voordeel!

Vult u het onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op om een vrijblijvende op maat gemaakte offerte uit te brengen.