Over Utrecht Promotions

Utrecht Promotions, opgericht op 12 oktober 2007, is een enthousiaste onderneming die een uitgebreid totaalpakket aan promotionele producten levert. Wij maken gebruik van een groot netwerk toeleveranciers uit het binnen- en buitenland, we bundelen alleen dé topproducten samen en bieden dit tegen een aantrekkelijk tarief aan.

Omdat iedere klant uniek is en specifieke wensen heeft staat persoonlijk contact bij Utrecht Promotions hoog in het vaandel. Ons doel is het leveren van een eindproduct wat volledig aansluit op úw wensen, en daar zullen we ons voor de volle 100 % voor inzetten! Kijkt u gerust eens rond op onze website wat wij u te bieden hebben, en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Aan wie leveren wij?
  • Studentenverenigingen
  • Sportverenigingen
  • Genootschappen
  • Bedrijven
  • Evenementenorganisaties
  • Horeca
  • Particulieren
  • Overheidsinstellingen
Werkwijze

Utrecht Promotions streeft altijd naar de levering van een product wat voor de volle 100 % aansluit op de wensen van de klant. Om dit te bewerkstelligen zullen we eerst om alle benodigde informatie vragen, denkt u hierbij aan de gewenste levertijd, het gewenste aantal, het aantal drukkleuren en het doel van het product. Wanneer wij dit goed in kaart hebben gebracht zullen we u een op maat gemaakte offerte versturen.

Aangezien wij over een groot netwerk van verschillende toeleveranciers uit binnen – en buitenland beschikken kunt u er op rekenen dat het aangeboden product het best bij uw wensen aansluit. Wanneer u akkoord gaat met de offerte zullen wij u om het artwork vragen, aangezien onze ervaring is dat de meeste klanten niet thuis zijn in de grafische wereld helpen wij u graag met aanleveren van de juiste bestanden. Wanneer we deze ontvangen hebben zullen wij een digitaal ontwerpvoorstel ter goedkeuring versturen, we starten pas de productie wanneer alles dubbel gecheckt is en u een akkoord per e-mail heeft gegeven. We zorgen er uiteindelijk voor dat de producten afgeleverd worden op het afgesproken tijdstip en de daaraan gekoppelde locatie.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09.00 uur tot 17.00 uur.