Chaud devant kokskleding

“Chaud Devant!” is een veel gehoorde kreet in de Franse keuken en betekent letterlijk “aan de kant!, opzij!”. Een kreet die zeer goed aansluit bij de filosofie van het merk. Chaud Devant staat voor een jong en dynamisch merk dat altijd in beweging is en op zoek naar nieuwe ideeën en trends. Het resultaat vindt u terug in onze onderstaande catalogus: trendy, eigentijds, innovatief en professioneel. Kortom kokskleding waar iedere chef mee aan de slag kan!

We hebben geen prijzen online staan, wilt u weten wat een artikel kost, neemt u dan contact met ons op en wij zorgen binnen zeer korte tijd voor een op maat gemaakte offerte!

Schorten & Sloven

Buiten het assortiment van Chaud Devant om leveren we ook schorten en sloven die gemaakt zijn met de stoffen van textielspecialist Ten Cate. We werken nauw samen met een Nederlandse partner die de productie van de schorten en sloven volledig in eigen beheer heeft. Dit resulteert in zeer snelle levertijden en een uitmuntende prijs-kwaliteit verhouding.

Onderstaand treft u alle standaard modellen en de beschikbare kleuren aan, maar buiten deze standaard opties zijn er nog veel meer mogelijkheden. Elke product kan volledig naar uw wens gefabriceerd worden. Aangezien er vele opties zijn staan er voor deze producten geen prijzen online, mocht u interesse hebben dan versturen wij u graag op korte termijn een op maat gemaakte offerte!